perjantai 8. marraskuuta 2013

Vanhoista ovista pöytä :)

Pitkä aikainen haaveeni on ollut pöytä joka on tehty vanhoista ovista. Vihdoin sain sen toteutettua..

Hioin vanhat pariovet ja maalasin ne valkoisella vesiohenteisella kalustemaalilla. Halusin kuitenkin säilyttää vanhan fiiliksen joten hion ja kulutin niitä hieman. Edellisestä pöydästäni hyötykäytin rungon osia, keskipalkin jouduin tekemään uusiksi koska tarvitsin pidemmän rungon. Tein sen vanhasta parrunpätkästä jonka löysin ulkorakennuksesta, hion vain hieman. Lasin tilasin lasihiomosta, 6mm paksu ihan tavallinen lasi. Kuulema kestää hyvin käytön (lets hope so).

Lopputulokseen ja pöydän kokoon olen erittäin tyytyväinen. pöydän koko on 240cmx120cm ja on erittäin käytännöllinen meidän tarpeeseen. vaikka meitä onkin vain neljä, on usein pöydän ympärillä syömässä jopa 10 henkilöä. Nyt kaikki mahtuu samaan pöytään, ja leveyden ansiosta kaikki tarjottavat mahtuvat myös eikä ahtauden tuntua tule. Aikuisia pöydän ympärille mahtuu vähintään 14kpl :) Molempiin päihin kun mahtuu myös 2 paikkaa. Lapsia saisi ympärille jopa 16.

Tuolit olen kerännyt ajan kanssa, vähän tuolta ja sieltä. Osan olen maalannut, osan jättänyt omaan kuosiinsa. Lapset saivat valita oman värisensä maalit omiin tuoleihinsa, siihen en sekaantunut :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti